Over ons

Paul
Ruud

Wij zijn Paul en Ruud en sinds 2016 samenwonend in het gezellige Den Bosch.

Sinds 2018 niet langer alleen: samen met onze lieve poes Bo, nadat we haar uit het asiel hebben geadopteerd. Ruud werkt in het onderwijs als beleidsadviseur en Paul werkt als docent binnen het MBO, binnen een zorgopleiding. 

Van een (sportieve) uitdaging zijn wij niet vies. Beide regelmatig in de sportschool, het zwembad of op de tennisbaan te vinden en houden wel een beetje van competitie. Het rennen van een hardloopwedstrijd, crossfitles of een survivalrun zijn dingen die wij erg leuk vinden om fit te blijven. Ook de competitie in een spel als ‘Ticket to Ride’ of ‘Catan’ gaan wij niet uit de weg! Reizen is ook een gezamenlijke passie. We hebben al veel van de wereld gezien en vinden het daarom ook belangrijk dat we ons bewust zijn van de natuur, dieren en het milieu. 

Mensen om ons heen vinden we erg fijn! Vrienden, familie, neefjes en nichtjes zijn belangrijk voor ons. In welke vorm dan ook. Van samen eten, tot een wandeling door een natuurgebied tot het drinken van een borrel (in de tuin). Waar we samen zo veel gemeenschappelijke interesses en overeenkomsten hebben, verschillen we tegelijkertijd soms enorm. Paul is gedisciplineerd, zacht en soms impulsief. Ruud analyseert, staat met beide benen op de grond en is soms eigenwijs. Sinds 2018 wonen we in ons eigen, mooie huis in Den Bosch. Toch staat er nog één kamertje leeg in ons huis die we zo graag een mooie bestemming willen geven. Bo is momenteel diegene waar wij onze liefde aan geven, maar hebben nog meer dan voldoende over.

Wij fantaseren al een flinke tijd om ooit ‘papa’ genoemd te mogen worden. We kunnen niet wachten om te starten met het grootste avontuur van ons leven. Hoe mooi zou het zijn om met het beste van onze twee werelden een klein, lief hummeltje op te laten groeien tot een eigen ik.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag